RADIO VALO

Radio Valo on Lyhty ry:n toimintaa, joka tukee suomalaisia kehitysvammaisia tuottamaan ja julkaisemaan omia ohjelmia ja oppimaan media-alan taitoja. Radio Valo tukee kehitysvammaisten vapaa-ajan mediatoimintaa järjestämällä koulutuksia ja tukea yhteisöille ja ryhmille. Radio Valo kouluttaa kehitysvammaisia henkilöitä ja heidän tukenaan toimivia ihmisiä ympäri Suomea. Tarjoamme mediakoulutusta suomen- ja ruotsinkielellä. Koulutuksia voi tilata niin paikanpäälle, kuin toteutettavaksi esim Skypen välityksellä. Ota yhteyttä, niin mietimme parhaan tavan juuri sinulle. Radio Valon toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Radio Valon julkaisee osoitteessa www.radiovalo.fi, jonka eri kanavien kautta kehitysvammaiset ja muut tukea tarvitsevat mediatuottajat ja heidän parissaan toimivat yhteisöt voivat julkaista omaa toimitettua ohjelmaansa. Tämän lisäksi Radio Valo välittää tietoa ohjelmista ja tekijöistä sosiaalisen median kautta. Olet tervetullut julkaisemaan omaa ohjelmaasi Radio Valossa. Ota meihin yhteyttä!

Toiminnan myötä on muodostunut yli kolmenkymmenen suomalaisen järjestön, toimijan ja yrityksen verkosto, joka tapaa toisiaan kahdesti vuodessa. Radio Valo tukee verkoston jäseniä kouluttamalla ja konsultoimalla kehitysvammaisten osallisuuteen ja mediatoimintaan liittyen. Verkosto tekee myös yhteistyötä tapahtumien ja julkaisujen yhteydessä. Tervetuloa mukaan Radio Valon verkostoon!

Radio Valon, Bassoradion ja RAY:n yhteistuotanto Isäntänä Kari Aalto voitti vuoden parhaan asiakaspromootion palkinnon Radio Gaalassa vuonna 2015.
Radio Valon toiminnassa on mukana ryhmiä eri puolilta Suomea ja myös ulkomailta, mm. Iso-Britanniasta, Maltalta, Tansaniasta, Taiwanista ja Norjasta. Radio Valo näkyy ja kuuluu maailmanlaajuisesti. Radio Valon Satakieli -ohjelmakonsepti on mukana Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlissa yhtenä HundrED -kokonaisuuden suomalaisena oppimiseen liittyvänä innovaationa www.hundred.fi. Radio Valon toimintaa voi tukea omalla työpanoksellaan toimimalla Radio Valon vapaaehtoistyöntekijänä. Radio Valon tukihenkilöinä toimivat Markus Vähälä ja Tytti Viljanen, sekä alan opiskelijoita ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Tule mukaan Radio Valoon ja ota yhteyttä jo tänään!

Tervetuloa mukaan Radio Valon toimintaan!

Projektipäällikkö Markus Vähälä puh. 050 - 3461011
Projektityöntekijä Tytti Viljanen puh. 045 - 1818228

email info (at) radiovalo.fi
www.facebook.com/radiovalo
twitter / instagram: @radiovalo
www.radiovalo.fi